DJ Jojoflores ще разтърси Южния плаж

Варна Лайф

17-07-2010, 13:51

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Тази вечер лейбълът "Love & Happiness Music" представя за първи път на варненската музикална сцена продуцентът, диджей и собственик на лейбъл, "ексклузивния" Jojoflores.

Jojoflores извървява дълъг път от своите скромни корени в Монреал до световната популярност на хаус сцената днес.

Той е неуморим посланик на соул денс музиката до всяко кътче на света.

Освен че е един от най-уважаваните Dj-и в жанра, Jojoflores е главен изпълнителен директор на Gotsoul Records и основател на скандалната терапия soirees, която вече е хит в 7 голями града по света - от Кейптаун до Сан Франциско и Торонто.

По пътя, той намери време да отвори клуб, собствен музикален магазин и да продуцира многобройни записи и компактдискове.

Репутацията на Jojoflores го възнаграждава с много покани във фамозни клубове в световен мащаб, включително Cielo, Ню Йорк; Ники Бийч Маями; Deep в Лос Анджелис; Lotus в Хавай и престижни нощни заведения в Мелбърн, Дубай, Бразилия, Санторини и Атина.

Той е носител на "Най-добър международен DJ" на Ъндърграунд архива на Ню Йорк и то в 4 последователни години (2003-2006).

През май 2010 г. получи титлата "Най-стилен диджей в света".

Неговата всеотдайност и упорита работа го събра със списък с корпоративни клиенти, който включва MAC Cosmetics, Apple, Hugo Boss, Vanity Fair, Puma, сп. Details Magazine, Banana Republic, Cadillac и Delano Hotel.

Jojoflores e бил хедлайнер на концерти с Wyclef Jean, Jody Watley, K-OS, Jazzy Jeff и е постоянен DJ на Dsquared в Канада.

Уменията на Jojoflores за разтърсване на данскинга на музикалните му изяви, заедно с неговата запазена марка - страстта, го прави винаги актуален.

Заедно с Gotsoul умело навигират дигиталната ера и вечече имат агресивен набег в киберпространството. През септември 2009 г. тандемът стартира свое собствено приложение за iPhone.

За да стимулира делото на DJ-ите и артистите в индустрията като цяло, Jojoflores прави инструментални произведения в портала за електронна музика www.UnderOneHouse.com.

"Искахме да създадем сайт, в който артистите и почитателите на музиката ни да могат да се свържат, да споделят и да правят съвместни проекти. Искам да помогна на себе си и на други артисти да развият кариерата си извън традиционните концерти", казва Jojoflores.

През последните 25 години Jojoflores работи po пътя си нагоре и вече 15 години е сред иконите на електронната музика.

"Да правя музика, на която хората да танцуват, е всичко, което някога съм искал да правя ...", казва Jojoflores.

Началото на партито в Cubo на Южния плаж е в 23 ч. довечера, а входът е свободен.

Jojoflores ще бъде съпровождан от Selector Stiliyan (Love &  Happiness Music).

За повече информация вижте сайтовете www.jojoflores.com и www.myspace.com/stiliyan