Линдзи Лоaн влезе в затвора в Лос Анджелис

Варна Лайф

26-07-2010, 19:46

Снимка:

ZIMBIO.COM

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

„Изплашена”, но решителна, Линдзи Лоaн започна 90-дневната си присъда, заменяйки нощните клубове и Twitter за малка изолирана килия и оранжев аутфит.

24-годишната Лоaн беше изпратена в женски затвор в южен Лос Анджелис за нарушаване на пробацията. Тя й беше наложена за това, че филмовата звезда беше на два пъти заловена да кара в пияно състояние, а през 2007-ма беше обвинена за притежаване на кокаин.

Актрисата вероятно ще остане едва 14 дни зад решетките, казва Стив Уитмор, говорител за лосанджелиския шерифски департамент, който управлява затворите. Уитмор заяви, че неагресивните жени обикновено излежават едва 25% от присъдата си. Добро поведение и програми за намаляване на затворниците също ускоряват процеса на излизане от затвора.

Съдия Маршал Ревел забрани пускането на Лоaн под домашен арест или електронно наблюдение.

Линдзи Лоaн, чиято обещаваща кариера е доста позападнала след 2 години веселби, изглеждаше изморена и напрегната по време на краткото си мълчаливо появяване в препълнената зала на съда, където беше задържана и отведена.

Адвокатът на Лоaн, Шон Чапман Холи, каза на репортерите, че Линдзи е „изплашена, както всеки би бил, но и е непоколебима, ще излежи присъдата си както всеки друг.”

Хеликоптер на местен новинарски канал засне пътуването на Лоaн до затвора.

Уитмор казва, че актрисата „съдейства напълно и всичко върви по вода”. Тя носи стандартен оранжев анцуг, предала е всички бижута, а телефоните и компютрите са й забранени.

Лоан, която прекара последната седмица сама в жилище в Лос Анджелис, ще излежи присъдата си в килия с размери 9 квадратни метра, далеч от другите затворнички.

Ревел осъди Лоан заради това, че все пропускаше часовете за алкохолното възпитание, наложени й през 2007 година.

Също така Лоан трябва да присъства на 90-дневна рехабилитационна програма след освобождаването й от затвора. Това ще отложи снимките на следващия й филм.

Вторият баща на звездата, Майкъл Лоан, който твърди, че дъщеря му е пристрастена към лекарства, казва, че е прекарал сутринта, молейки се за дъщеря си.

Лоан намери славата на 11-годишна възраст в римейка на „Капан за родители”, а последвалите роли в „Шантав петък” и „Лоши момичета” доказаха, че е една от най-обещаващите млади актриси в Холивуд.

Кариерата й е в застой от 2007-ма обаче, когато призна, че е зависима от алкохол и наркотици, 3 пъти се подлага на рехабилитация и прекара 84 минути в затвора.

Премиерата на следващия филм на Лоан „Мачете” 20th Century Fox са планирали за 3-ти септември тази година.

24-годишната Лоуън беше изпратена в женски затвор в южен Лос Анджелис за нарушаване на пробацията. Тя й беше наложена за това, че филмовата звезда беше на два пъти заловена да кара в пияно състояние, а през 2007-ма беше обвинена за притежаване на кокаин.
Актрисата вероятно ще остане едва 14 дни зад решетките, казва Стив Уитмор, говорител за лосанджелския шерифски департамент, който управлява затворите. Уитмор заяви, че неагресивните жени обикновенно излежват едва 25% от присъдата си. Добро поведение и програми за намаляване на затворниците също ускоряват процеса на излизане от затвора.
Съдия Маршал Ревел забрани пускането на Лоуън под домашен арест или електронно наблюдение.
Лизи Лоуън, чиято обещаваща кариера е доста позападнала след 2 години веселби, изглеждаше изморена и напрегната по време на краткото си мълчаливо появяване в препълнената зала на съда, където беше задържана и отведена.
Адвокатът на Лоуън, Сшон Чапман Холи, каза на репортерите, че Лидзи е „изплашена, както всеки би бил, но и е непоколебима, ще излежи присъдата си както всеки друг.” Хеликоптер на местен новинарски канал засне пътуването на Лоуън до затвора.
Уитмор казва, че актрисата „съдейства напълно и всичко върви по вода”.
Тя носи стандартен оранжев анцуг, предала е всички бижута, а телефоните и компютрите са й забранени.
Лоуън, която прекара последната седмица сама в жилище в Лос Анджелис, ще излежи присъдата си в килия с размери 9 квадратни метра, далеч от другите затворнички.
Ревел осъди Лоуън заради това, че все пропускаше часовете за алкохолното възпитание, наложени й през 2007 година.
Също така Лоуън трябва да присъства на 90-дневна рехабилитационна програма след освобождаването й от затвора. Това ще отложи снимките на следващия й филм.
Доведеният баща на Лоуън, Майкъл Лоуън, който твърди, че дъщеря му е пристрастена към лекарства, казва, че е прекарал сутринта молейки се за дъщеря си.
Лоуън намери славата на 11-годишна възраст в римейка на „Капан за родители”, а последвалите роли в „Шантав Петък” и „Лоши момичета” доказаха, че е една от най-обещаващите млади актриси в Холивуд.
Кариерата й е в застой от 2007-ма обаче, когато призна, че е зависима от алкохол и наркотици, 3 пъти се подлага на рехабилитация и прекара 84 минути в затвора.
Премиерата на следващия филм на Лоуън „Мачете” 20th Century Fox са планирали за 3-ти септември тази година.