Пародията на "Здрач" има неочакван успех

Варна Лайф

23-08-2010, 11:03

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Вампирите не струват" (Vampires Suck) на Аарон Зелцер и Джейсън Фрайдбърг, който е най-новата поп културна пародия, оглави бокс офисите отвъд океана миналата седмица, предаде hollywood.com.

Филмът се е прицелил в популярната сред тийнейджърките лигава сага "Здрач" (Twilight). Само за няколко дни, след премиерата си в САЩ на 18-ти, пародията спечели 4 млн. долара от прожекции в 3000 кина в цялата страна.

Филмът "От момчетата, които просто не могат да изгледат още един вампирски филм" тръгва по българските кина на 29-ти октомври. Вижте трейлъра тук.

Второто място за изминалите 7 дни е за "Непобедимите" (The Expendables) - филм, направен с уважение към касовите екшън хитове от 1980-те и 1990-те години.
Актьорският състав включва звезди от това време, сред които самия Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис, но и съвременни наследници на жанра, като Джет Ли и Джесън Стейтъм.

Миналата седмица екшън ветераните вкараха в касата на продуцентите малко над 3 милиона щатски долара към натрупаните 46 милиона, след премиерата на 13-ти август. Трейлър тук.

Трето място в САЩ заема романтичното пътешествие на Джулия Робъртс "Eat, Pray, Love" (Яж, моли се и обичай) с приходи от 2.9 милиона щатски долара (трейлър).

Филмът на "хубавата жена" се излъчва в над 3000 кина и сумирано вече е събрал 32.5 милиона от премиерата си, също на 13-ти.

Драмата, в която една жена на средна възраст търси себе си в различните култури на света, постигна далеч по-нисък успех от очакванията на продуцентите.