Фондация "Бербатов" ще раздаде награди на деца за трети път

Животът

01-11-2010, 17:57

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Започва кампанията по третото издание на проекта "Награди за успелите деца на България" на фондацията "Димитър Бербатов", съобщиха от организацията, предаде tvevropa.com.

Родители, близки, учители, съученици, съседи, както и самите ученици, могат да номинират деца в ученическа възраст, постигнали успехи през 2010 г. в сферата на изкуствата, науката или спорта, на сайта на проекта www.dberbatov.org.

Ще бъдат приемани само онези постижения, за които има издаден съответен документ - грамота, протокол, служебна бележка.

Документите трябва да се отнасят за 2010 г. и в някоя от посочените сфери, от участие във форуми в България, или по света.    

Проектът отново включва децата от българските училища зад граница, които ще бъдат класирани отделно и ще получат отделни награди.     

Другата специална награда е за деца, които са заявили своята гражданска позиция в обществото, с участие в различни социално значими кампании, в социални проекти, или са участвали в състезания по гражданско образование.

Двамата победители в тази категория - един от училище в страната и един от училище в чужбина, ще могат за един ден да бъдат мениджър на УНИЦЕФ - България.