Мегамаркет Roda идва във Варна с отстъпки до 70%

Мисия Варна

23-11-2010, 16:41

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

От четвъртък варненци ще имат още един адрес за седмичното пазаруване за домакинството - магемаркет Roda в търговско-развлекателния център "Варна Тауърс".

Магазинът отваря врати в 19 часа на ниво минус 2 в източната кула с над 16 000 артикула, сред които повече от 170 продукта със собствена търговска марка. По специална скала клиентите ще трупат отстъпки от 5 и 20 процента, а промоция със събиране на стикери ще им осигурява покупки на определени артикули по цени, по-ниски със 70%. В деня на откриването маркетът обещава и специални награди - всеки петдесети клиент ще получи абсолютно безплатно покупките, които си е избрал. Работното му време ще е от 9 до 22 ч. от понеделник до неделя.

Мегамаркетите Roda вече са верига - един в София и два в Стара Загора, разкрити от "Меркатор-Б" ЕООД, предлагат богато разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, мляко и млечни изделия, замразени продукти, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, техника, текстил и други артикули за домакинството. Зад марката стои словенската компания "Меркатор груп" - най-голямата за търговия на дребно в страната си, водеща и в Черна гора, втора в Сърбибия и Хърватия, четвърта в Босна и Хелцеговина.