Актуализирай данните си в Е.ОН - може да спечелиш награда!

Мисия Варна

19-01-2011, 10:41

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Над 100 награди ще раздаде "Е.ОН България" в периода 20 януари - 31 май.

В поредната инициатива на компанията могат да участват всички битови клиенти, които в този период актуализират своя стационарен или мобилен телефон, електронен адрес, адрес за кореспонденция или уведомят за смяната на титуляра на партидата на потребление в центровете за обслужване на клиенти, на денонощния телефон на компанията 0700 161 61 или на [email protected].

По време на петмесечната кампания "Е.ОН България" ще подари на своите клиенти 3 парични награди, всяка в размер на 2000 лева, за покриване на разходи за смяна или поставяне на дограма и/или изолация, 10 ваучера по 300 лв. за покупка на енергийно ефективен уред от по-висок клас от магазините на "Техномаркет" и "Технополис", както и 100 соларни фенерчета-ключодържатели.

„С тази нова инициатива на компанията ние искаме да постигнем две основни цели – да актуализираме клиентската база данни, за да може да поддържаме по-качествена кореспонденция с клиентите ни, и да подпомогнем част от участниците в кампанията да подобрят енергийната ефективност на своите домакинства”, заяви Бойко Димитрачков, председател на Управителния съвет на "Е.ОН България Продажби" АД.

Наградите на стойност 2000 лв. ще се теглят в присъствието на нотариус след края на кампанията. Останалите печеливши ще бъдат изтеглени на два пъти – в средата и след края на кампанията.