Нови карти за градския транспорт - купуваш си ги в рейса

Мисия Варна

31-01-2011, 10:32

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Нови абонаментни карти пуска от 1-и февруари „Транстриумф холдинг” АД за пътуващите с автобусите на фирмата варненци и гости на града.

Картите отчитат брой пътувания и не ограничават возенето в рамките на 30 дни. Те важат за 10, 20 или 30 пътувания в рамките на два календарни месеца.

Картите за определен брой пътувания са валидни и могат да се използват до извършване на означения върху тях брой пътувания в месеца, през който са издадени и в следващия календарен месец. Например, картите, закупени между 1 март и 31 март, важат от деня на закупуването им до 30 април.

Най-изгодни са картите за 26 лв., тъй като позволяват 30 возения, т.е. 4 са бонус от фирмата. Две безплатни пътувания осигурява картата от 18 лв. А срещу 9.50 хора, които ползват инцидентно с обществен транспорт, работят на смени в определени дни от седмицата или са за малко във Варна пътуват 10 пъти с автобусите на компанията. Новите карти са валидни за градската зона на всички линии на "Транстриумф Холдинг" АД без 12 и 148.

Градска зона е до спирките: Бизнес парк Варна, Пивоварен завод, Петрол, Траката, Виница, Разклон Виница и Свежест.
Картите се продават както на пунктовете на дружеството в началото на месеца, така и от кондукторите в автобусите по всяко време. За закупените по време на пътуване фактура може да се получи в офиса на ул. „Каварна” № 10 до три работни дни след покупката.

При всяко возене кондукторът в автобуса перфорира поредния номер на пътуването върху картата.