Възрастна варненка колабира пред областния управител

Мисия Варна

10-02-2011, 14:08

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Възрастна варненка колабира днес по време на приемния ден на губернатора Данчо Симеонов.

Иванка Петкова, която е с множество заболявания, включително епилепсия и онкологичен проблем, колабира  вследствие на емоционален стрес по време на разговор с областния управител. Жената бе откарана с линейна „Спешна помощ” за преглед. По информация на дежурните специалисти от „Спешна помощ”, възрастната жена не е получила епилептичен припадък, а колабс и вече е в стабилно състояние. Настанена в МБАЛ „Света Анна”.

Данчо Симеонов се опита да реагира веднага, след като жената припадна. Той звънна на тел. 112, обаче не успя да извика линейка. Бърза помощ пристигна навреме благодарение на представители на медиите, които веднага сигнализираха шефката на бързите медици д-р Мая Рашева.

Припомняме, че преди седмица областният управител не успя да се преброи по електронен път в интернет, тъй като системата не му предостави своевременно уникалния код за достъп.

Всъщност възрастната варненка Иванка Петкова се обърна към губернатора с имотен проблем от частен характер, касаещ препродажба на имот от 42 квадрата в квартал „Изгрев”. След консултация с юристи стана ясно, че казусът не е от компетенцията на областна администрация. Над 20 са до момента записаните за лична среща в приемния ден на губернатора Данчо Симеонов.