Малчугани пеят и празнуват този уикенд в Мол Варна

Животът

27-05-2011, 13:42

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Талантливи малки певци ще превземат подиума в търговско - развлекателен център Мол Варна през следващите два дни.

В рамките на общоградската детска кампания, която се провежда в търговския център от началото на май, бъдещите звезди на морската столица ще имат възможност да демонстрират своите вокални и артистични умения по време на инициативата „Децата на Варна пеят”.

В събитието ще се включат певци от вокално студио „Да”, детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета”, Вокална група „Звездни струни” към Общински детски комплекс - Варна, детски и младежки формации от студио „Палас”, арт - клуб „Арлекин”, ученици от Националното училище по изкуствата „Добри Христов”, както и индивидуални участници. Голяма част от певците са носителите на различни отличия от национални и международни конкурси. Атрактивна част от програмата ще бъдат бийт-бокс изпълнения, които ще представят членове на клуб по улични изкуства и екстремни спортове „Power Jump”.

Общоградската кампания „Децата на Варна” си постави за цел за първи път да събере представители на всички творчески и спортни клубове и формации, които работят с деца на територията на град Варна. Три седмици след старта на инициативата, на сцената на талантите в търговския център се изявиха близо 400 деца – малки танцьори, спортисти, художници и писатели. Всички те ще се съберат заедно на финалната част от кампанията, която ще се състои на първи юни от 18 часа в Мол Варна.

Този уикенд малките изпълнители ще пеят от 14 до 16 часа на сцената на четвърти етаж в търговския център.