Малкият Мук и Аладин на 1 юни в Мол Варна

Животът

30-05-2011, 13:59

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Общоградската кампания "Децата на Варна", която се провежда в Мол Варна от началото на месец май и по време на която в търговския център се изявиха над 400 деца танцьори, спортисти, малки художници, писатели и певци, завършва на една от най-любимите дати от календара за всички деца – първи юни!

На 1-ви юни, в 18 часа в централното фоайе на партерен етаж ще започне забавно тържество с много награди и изненади и главни герои - Малкият Мук и Аладин, талантливи деца-артисти, певци и танцьори.

В рамките на първоюнското тържество ще се проведе детски конкурс за лице на Мол Варна, по време на който малките претенденти – момичета и момчета, ще трябва да се представят с песен, танц или стихотворение по избор.

Във връзка с началото на лятната ваканция,  представители на дирекция „Превенции” в Община Варна ще анонсират началото на кампанията за седмицата, посветена на 26 юни - Международния ден за борба с наркоманиите.

С атрактивно изпълнение в началото на събитието ще се включи представителна група на Спортен клуб по Карате Киокушин "Ичи Геки" с треньор световният и четирикратен европейски шампион Сенсей Емил Костов. Малките каратисти ще направят промо-демонстрация във връзка с предстоящата на 3 юни премиера на новата част от нашумялата анимация Кунг-Фу Панда.