Спират движението на "8-ми приморски" заради скейт състезание

Мисия Варна

30-06-2011, 10:20

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Oт 21 до 24 часа тази вечер ще бъде затворено за движение на автомобили западното платно на бул. „Осми приморски полк"  - от завод „Дружба" до кръстовището на бул. „Чаталджа" и бул. „Осми приморски полк", предупреждават от общината.

Автобусите от градския транспорт, които обичайно се движат към центъра в посочения интервал от пътя, ще се обслужват по следния маршрут - след спирка „Явор" ще завиват надясно по ул. „Д-р Железкова", ул. „Генерал Колев", бул. „Чаталджа" и след това навлизат в обичайното си трасе по бул. „Осми приморски полк".

Промяната в организацията на движението се прави заради състезание по лонгборд, част от провеждащия се във Варна младежки фестивал „FUNCITY".

Заради феста на 2 юли се предвижда още една промяна в организацията на движение в града. От 10 до 20 часа в събота ще бъде затворена за движение на автомобили улицата от басейн „Приморски" до входа на Морска гара, където ще се рисуват графити.
Автобусна линия № 48 в посочения интервал от време ще се обслужва до железопътната гара.Затварят за 3 часа част от бул. „Осми приморски полк"