Открити въпроси - ясни отговори!

Новините

11-07-2011, 12:32

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня - 11 юли

Слънце в Рак

Луна в Скорпион, Стрелец

10-11 лунен ден

Седмицата ще предостави прекрасни възможности за тези, които обичат и жадуват за открито общуване и са готови да отстояват собственното си мнение.

Съвсем закономерено те могат да бъдат увлечени или сами да провокират спорове, но способността да се вслушваме в чуждите думи и мнение, с която ни дарява Вселената сега, ще позволи на дискусиите да бъдат продуктивни. Търсете интелигентни решения на съществуващите ситуации, а не просто възможности да демонстрирате ораторските си качества. Излагайки открито своите планове и идеи можете да намерите подръжници за осъществяването им. Сега е момента да коригирате някои детайли в тях, ако обективната информация достиганала до вас изисква това.

В случай че се почувствате завладяни от тези тенденции, насочете проявлението им в деловия живот и приятелските среди. В личните взаимоотношения пламенното отстояване на лични идеи и позиции може да се възприеме като незачитане на мнението и потребностите на половинката ви. Повишени претенции или изисквания могат да причинят охлаждане, а в някои случаи студенина и пълна незаинтересованост. Не очаквайте точно сега любимия да ви засвидетелства привързаност с ярки постъпки и гръмки слова. А и да го направи вие едва ли ще бъдете възприемчиви към средствата, с които той ще си послужи. Не настоявайте за онова, което няма как да получите! По добре се отдръпнете временно и обмислете на спокойствие какво точно не ви устройва и потърсете истинските причини за недоволството си. Ще бъде добре да прецените обективно собственото си поведение и постъпки преди да предявите претенции към партньора си.

Днес се опитайте да не се поддавате на провокации и съмнения. Интуитивните ви прозрения могат да се окажат съвсем лъжливи, а фантазиите ще подхранват илюзиите ви. Ако желаете ясни и конкретни отговори задавайте открити въпроси.

Вечерните часове могат да ви зарадват с неочаквани възможности и приятни изненади, но в случай че не желаете подредения ви делник да бъде променен, измислете сами начин да го направите необичаен и различен.

Работа и бизнес

Успех и вдъхновение подкрепят онези, които използват словото в своите професионални изяви. Още повече в случай, че имат възможност да се изяват пред публика. Не бързайте и не пришпорвайте събитията, не се ядосвайте на чуждото бездействие или на липсата на обективни предпоставки, които да подкрепят плановете ви. Преди обяд спокойно обмислете своите бъдещи стъпки. Следобедните часове и утрешният ден ще ви дадат достатъчно възможности за активни действия, ползотворни срещи и преговори.

Здраве хранене и красота

Ако сега стартирате оздравителна или спортна програма, с времето тя ще се превърне в навик и ще можете да извлечете максимална полза от нея. Много подходящ момент да създадете здравословни навици у децата си. Покажете им с личен пример как трябва да се грижат за себе си.

В менюто можете да си позволите всичко стига да спазвате умереност. В следобедните часове започва еднадесети лунен ден, който традиционно се смята за най -добрия за пречистване и освобождаване от токсини, шлаки и блокажи на физическото и душевно ниво. Преминете на по-лек хранителен режим, а в случай че здравословното ви състояние позволява, можете да проведете 24 часова разтоварваща диета само с плодове и повече течности. Така ще стимулирате регенерационните процеси, които протичат сега в организма и ще гарантирате умственото и емоционалното си равновесие през месеца.

В случай че изрусявате косата си, сега е момента да посетите вашия фризьор.