Черно море удари Локо (Пловдив) в Банско

Спорт

13-07-2011, 20:45

Снимка:

АРХИВ © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 3:2 в първата среща от четиристранния турнир в Банско.

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 3:2 в първата среща от четиристранния турнир в Банско, където двата отбора са на подготовка. На стадиона в комплекс „Пери” зрителите станаха свидетели на истински спектакъл, след като футболистите на двата отбора си отбелязаха цели 5 гола.

Момчетата на Стефан Генов изиграха един много стойностен мач, въпреки че през първото полувреме „смърфовете” контролираха играта, а „моряците” разчитаха предимно на контраатака.

В самото начало на срещата гол на Георги Божилов бе отменен заради засада. В рамките на само 5 минути, между 39-ата и 44-тата, зелено-белите успяха да реализират 2 безответни гола. След перфектна контраатака Паломино се озова сам срещу стража на пловдивчани и хладнокръвно реализира за 1:0. В следващата атака след страхотен пробив на Дончо Атанасов, и страхотна комбинация между Божилов и Паломино, последния реализира своя втори гол в мача.

Локомотив намали пасива си веднага след подновяването на играта, когато Базил Де Карвальо засече с глава центриране от фаул на Драги Коцев и вкара за 1:2.  В 51-а минута след корнер и разбъркване Георги Илиев с много силен удар от 6-7 метра вкара за 3:1. Преднината на Черно море можеше да стане и още по-голяма, но в 65-а минута Ратников пропусна да вкара, останал очи в очи с Шеремет. В самия край на мача Базил Де Карвальо вкара втория си гол, с което оформи крайния резултат 3:2 в полза на Черно море.