8 двойки ще се включат на турнира по Футволей

Спорт

14-07-2011, 15:14

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

През уикенда ще стартира вторият официален турнир по футволей. В надпреварата ще се включат 8 двойки, а състезанието ще се проведе на плажа пред бар „Рапонги” в събота и неделя от 10,00 ч.

В това издание на надпреварата ще се включат шампионите от последния турнир през юни – Тошко Каменов и Бекир Расим, на които им беше лепнат прякора „Близнаците”.

В друг тандем любителите на този атрактивен спорт могат да наблюдават Милен Петков и неговият си Алекс, които съща участваха в благотворителния турнир, който се проведе отново пред „Рапонги”.

„Много двойки изявиха желание да участват в състезанието, но в крайна сметка избрахме само 8 поради малкото време с което разполагаме. В някой от двойките ще участват юноши на „Черно море” и „Спартак”.

Смятаме че ще се получи един добър празник за всички зрители, тъй като във всеки турни участниците стават все по-добри и отиграванията по-атрактивни”, каза  един от Съпредседателите на федерацията по футволей Найден Стоянов.

Предвидени са много награди за победителите, както и индивидуални призове за най-добър играч, които са осигурени от спонсорите на турнира.