Миро Манолов отново в игра при успеха на Черно море над Банско с 1:0

Спорт

15-07-2011, 19:13

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Добрата новина от днешния ден е, че нападателят Мирослав Манолов се завърна в игра за 18 минути, след близо 2-годишното отсъствие.

Черно море победи втородивизионния Банско с 1:0 в шестата си контрола от началото на подготовката, съобщава официалният сайт на варненци. Добрата новина от днешния ден е, че нападателят Мирослав Манолов се завърна в игра за 18 минути, след близо 2-годишното отсъствие. Той бе за последно на терена на 6 декември 2009 г. при успеха с 2:0 срещу Монтана. От тогава нападателят претърпя 3 операции на коляното в чужбина и вече близо 19 месеца се възстановява от тежката контузия. Единственото попадение за „моряците" отбеляза дефанзивният полузащитник Димитър Петков, което бе първо за него с фланелката на варненци. В 22-рата минута халфът бе изведен отлично от Ратников и останал сам срещу вратаря, не сгреши. Двубоят, който се изигра на стадиона на комплекс „Пири", бе изгледан от много чуждестранни мениджъри, които са вперили поглед поне в петима футболисти на Черно море.

Наставникът на варненци Стефан Генов остави извън групата контузените Самуел Камазола и Симеон Симеонов. На вратаря Илко Пиргов пък бе дадена почивка.

В понеделник е последният мач на „моряците" от четиристранния турнир в Банско. Варненската селекция ще срещне „Славия".

 Черно море: Денчев, Андреев, Лазаров, Йотов, Т. Колев, Марчев, Петков, Стоянов, Ратников, Николов, Атанасов.

Резерви: Кирчев, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Янев, Илиев, Попов, Божилов, Паломино, Капитанов, Манолов, Митев.