След първия ден от надпреварата по футволей

Спорт

16-07-2011, 19:48

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Бившият голмайстор на Спартак (Варна), Черно море и ЦСКА Вальо Станчев е  двойка с Александър Младенов, който е син на бившия селекционер на националния отбор по футбол - Стойчо Младенов

Четири двойки се класираха за финалите след днешния турнир по футволей, който стартира на плажа пред „Рапонги” във Варна.

Това са шампионите от миналото издание на надпреварата Тошко Каменов - Бекир Расим, финалистите от благотворителния турнир през месец юни - Радослав Монев и Калоян Цветков. Бившият голмайстор на Спартак (Варна), Черно море и ЦСКА Вальо Станчев, който е двойка с Александър Младенов, син на бившия селекционер на националния отбор по футбол Стойчо Младенов и Кристиян Димитров – Петър Михайлов, които са юноши на варненския Черно море.

Истински спектакъл се очаква утре на игрищата на плажната ивица, където ще се проведат финалите от надпреварата. Първият мач от полуфиналните срещи започва точно в 10,00 часа, а очакванията на всички любители на този атрактивен спорт са да се получи истински двубой с атрактивни отигравания.