Калиакра отпрати немеца, взе двама нови

Спорт

17-07-2011, 09:17

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Калиакра и Видима не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1 в контролна среща

Двама нови нападатели се присъединиха към подготвителния лагер на Калиакра в Дряново, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Райчо Раев (27) и Любомир Александров (21) са поредните футболисти, които ще изкарат проби с каварненския тим.

Междувременно атакуващият халф Стивън Хенинг от Германия не успя да впечатли треньорския щаб с изявите си и беше отпратен.

Калиакра и Видима завършиха 1:1 в Дряново

Калиакра и Видима не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1 в контролна среща, която се игра пред около двеста зрители на стадион „Локомотив” в Дряново. Тимът на Адалберт Зафиров първи успя да стигне до попадение едва в 5-ата минута, след майсторско центриране на Цветан Филипов от фаул. В опита си да изчисти, Самет Ашимов изпрати топката в мрежата, но голът не бе зачетен заради вдигнат флаг за засада.

В 20-ата минута символичните гости от Севелиево откриха резултата от дузпа. Тогава нахлуващият Цветомир Панов бе фаулиран в наказателното поле и Венцислав Бенгюзов не сгреши от бялата точка.

През второто полувреме Калиакра стоеше по-добре на терена и закономерно стигна до изравнително попадение. В 51-ата минута Цветан Филипов насочи добре топката от ъглов удар и Георги Филипов засече с глава, оформяйки крайното 1:1.

Това е първата контрола на каварненци от подготвителния лагер в Дряново. Утре футболистите ще бъдат разпуснати в почивка, а в понеделник ще подновят своите занимания. Във вторник от 19:00 часа Калиакра ще премери сили с тима на Янтра (Габрово).