Комплименти и сантименти

Архив Варна

19-07-2011, 08:14

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 19 юли 

Слънце в Рак
Луна в Риби
18 лунен ден


Число на деня 3

Спокоен и хармоничен ден ни очаква днес.

Доколко ще можете да му се насладите зависи от емоционалната ви възприемчивост и умението ви търпеливо да дочаквате развитието на събитията. Работните и деловите ситуации ще се развиват по-бавно от очакваното, а и способностите за обективна преценка и моментални реакции са отслабени, така че ако сте решили точно днес да развивате бурна активност в социален и професионален аспект, ви съветвам бързо да се настроите на романтична или отпускарска вълна. Ще си спестите нерви, грешки и разочарования от безплодните усилия.

Мнозина ще бъдат настроени сантиментално и ще търсят начини открито да дадат израз на чувствата и емоциите си. Не пестете средствата и начините да го сторите. Това създава благоприятна среда за проява на таланти от страна на артисти, музиканти, танцьори и художници. Истински пир за душата ви очаква, ако решите да посететите изложбена зала, концерт или спектакъл.

Гласът на разума днес съвсем е заглъхнал, затова пък интуитивните прозрения могат да ви отворят пътища към неподозирани възможности, а така също и да ви потопят дълбоко в дебрите на собствената ви душевност. Осигурете си достатъчно време, което да посветите само на себе си. Прекарайте го, наслаждавайки се на музиката и поезията в живота.

Ако сте влюбени, романтиката от днешния ден ще остави незабравими спомени у вас, които дълго ще подхранват връзката ви.

Денят създава прекрасни предпоставки и за установяване на контакти и запознаства. Срещите ще протичат сърдечно, в приятелска атмосфера, с желание за взаимност и прояви на сърдечност. Не се стеснявайте да изявявате чара и обаянието си във всякакви ситуации - сега те могат да ви отворят много заключени до този момент врати. По-доверчивите и наивни хора обаче, днес са изложени на опасности. Внимавайте! - дали не гласувате доверие на този, който не заслужава.

Работа и бизнес

Ако дейността ви позволява, намерете си днес занимание, което да вършите в усамотение. Колективната работа ще премине в шеги, закачки и почерпки, в което разбира се няма нищо лошо. Банкери, юристи и финансисти просто ще трябва да преглътнат всеобщото безхаберие и нежелание на околните да обърнат сериозно внимание на сериозните неща от живота. Дори на тях ще им бъде трудно трезво и безпристрастно да взимат решения. Важните сделки и задачи, раздвижващи крупни суми и разчистващи пътя към кариерни постижения, отложете за сряда и четвъртък.

Здраве, хранене и красота

Най-важното условие, за да съхраните доброто си здраве и психическо равновесие днес е да не се натоварвате по никакъв начин, както и да не нарушавате хармонията около себе си. Това няма да ви бъде трудно в ден като днешния.

Прекрасен момент за начало на програма за пречистване на организма. Водни процедури и консумация на повече течности ще ви помогнат за това. Включете в менюто си повече ядки и бъдете внимателни и отзивчиви към нуждите на организма си. Сега той може да ви посочи необходимите за нормалното му функциониране вещества, като ви привлече към някои храни. Опитвайте от всичко, без да прекалявате.

Дамите, които са планирали за днес посещение в салон за красота, със сигурност ще заблестят с подчертана женственост и сексапил.