Бъдете честни със самите себе си

Архив Варна

20-07-2011, 09:21

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 20 юли

Слънце Рак
Луна Риби, Овен
19 лунен ден

Число на деня 4

Карта таро на деката
4 чаши

Ден, в който емоционалният комфорт ще бъде приоритет за повечето от нас и дори дребни поводи за раздразнение ще можем да подминаваме с разбиране и желание за опрощение.

Разбира се, в случай че сте твърде привързани към обиди и разочарования от миналото и държите на всяка цена да си „изясните позициите”, винаги може да спретнете малък скандал. Ако няма пред кого, оплачете се пред себе си - самоиронията е изпитан метод за изход от емоционални кризи. Бъдете честни със самите себе си – освобождаването от илюзиите сега действително може да обнови живота ви.

Активни и успешни ще бъдат сутрешните часове на деня. Ако планирате основните си задачи за деня, в този период ще можете дори да изпитате наслада докато ги осъществавате. Лесно и безпроблемно ще се решават всякакви ситуации, особено ако използвате чар, добри обноски и демонстрирате желание за сътрудничество. Грубият и авторитарен тон днес не е на почит, а прояви и постъпки, демонстриращи чувство на превъзходство, буквално могат да ви изхвърлят от играта. Не успеете ли да постигнете пълно единение и взаимодействие с околните, ще ви бъде трудно да постигнете напредък от тук нататък.

В следобедните часове активността постепенно замира и това е времето, в което с чиста съвест можете да се отдадете на любимите си занимания, да релаксирате, да се погрижите за себе си и любимите си същества. Починете си добре и се насладете на спокойствието. Утрешният ден може да протече доста бурно, а още вечерните часове могат да ви донесат известия, които да изискват незабавни реакции или промяна в плановете.

Работа и бизнес

Концентрирайте се в една задача, съставете си план за нейното осъществяване и се придръжайте плътно към него. Това е единственият начин, гарантиращ ви бърз напредък и удовлетворение от постигнатия успех. Постарайте се до обяд да приключите с важните срещи и задачи. Обмисляйте добре своите инициативи и новите предложения, преди да пристъпите към осъществяването им - наивността и сляпото доверие могат да ви подведат. Избягвайте рисковани и неясни сделки, особено ако ви предлагат преки пътища и бързи печалби.

Здраве, хранене и красота

Денят е травмоопасен, така че въздържайте се от активно физическо натоварване. Подходящи за поддържането на физическото и емоционалното състояние са йога, медитация, водни спортове и дихателни упражнения. Високият виталитет е измамен – организмът привидно разполага с много енергия, но вътрешните процеси на трансформация черпят голяма част от нея. Почивайте си повече.

Бъдете внимателни към напитките и храните, които консумирате - колкото по- прости и познати са ви те, толкова по-добре.

Подходящ момент да се погрижите за косата си - поглезете я с масажи и маски. В случай че я подстрижете, тя ще израстне мека и вълниста, по-пищна и бляскава от всякога.