Неочаквани събития и обрати

Архив Варна

21-07-2011, 07:40

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 21 юли

Слънце Рак
Луна  Овен

20 лунен ден

Число на деня 5

Карта Таро на декадата
4 чаши

След допълнителната почивка, която звездите ни предоставиха великодушно, за да се насладим на красотата и романтиката на лятото, днес настъпва раздвижване.

Инициативните и напористите сред вас отново ще могат да се почувстват в свои води. Техните амбиции обаче ще бъдат удовлетворени, само ако притежават едно много ценно качество - умение да организират и планират живота си. Само така ще можете да преодолеете препятствията, които днес могат да застанат на пътя ви. Неочаквани събития и обрати могат предизвикат промяна в плановете и намеренията и да внесат хаос в подредения ви делник.

Непоследователността в действията, неувереността и излишната критичност сега могат буквално да ви парализират. Дръзко поведение и ярки емоции ще добавят пикантност в живота ни. Не сдържайте чувствата си, но намерете подходящ начин и възможност да ги проявите. В противен случай е възможно те да изригнат в момент и ситуация, в която най-малко сте очаквали и желали.

Личните взаимоотношения продължават да изискват повече внимание от обичайното. Романтиката и страстта от предходните дни обаче отстъпват на втори план, за да дадат предимство на решаването на битови проблеми, изясняването и обсъждането на общи цели и намерения. Съвместните усилия за постигането на по-голям комфорт ще хармонизират и стабилизират връзката ви.

Работа и бизнес

Днес е важно да прецените правилно възможностите и ресурсите си. Поемайте работа и отговорности, само в случай че разполагате с наобходимите качества и умения да я свършите. Колективните усилия ще бъдат по-резултатни от индивидуалните, а сътрудничеството с партньори и контрагенти, макар и натоварващо в известна степен, ще ви осигури по-добри възможности за печалба. Не поемайте цялата отговорност и всички тежести върху себе си. Не планирайте за днес важни делови срещи и покупки. Поетите задължения и изразходваните средства могат да надвишат потенциала ви.

Здраве, хранене и красота

Във вечерните часове може да се почувствате изтощени и уморени повече от обичайното. В организма жизнените сили намаляват, а интензитетът на емоциите и събитията днес е повишен. Пестете силите си. Напрежението и физическото изтощение може да предизвикат главоболие и пристъпи на мигрена. Уязвими са главата, осезателните органи, зъбите и нервната система. Отложете посещението при стоматолог с няколко дни и не се намесвайте в нормалната дейност на посочените органи, освен в случай на спешност.

В козметично отношение е подходящо да стимулирате регенерацията на кожата с пилинг и масаж.