Workshop за деца в Морската в петък

Животът

21-07-2011, 23:33

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На сцена на входа на Морската градина под звуците на нежна класическа музика, деца ще рисуват на макети и ще показват своята визия - отразяваща заобикалящата ни среда

На 22 юли от 17 часа в най-големия изкуствен парк на Балканите - Морската градина във Варна, национален паметник на градинското и парково изкуство ще бъде организиран Workshop за деца - "ЗАЕДНО!".

На сцена на входа на Морската градина под звуците на нежна класическа музика, деца ще рисуват на макети и ще показват своята визия - отразяваща заобикалящата ни среда.

Основната задача пред Workshop-a е създаването на трибуна за деца с мнение и аргументи, за деца можещи и искащи да покажат своята гледна точка. Всеки участник ще получи подарък. Подготвени са много приятни изненади и забавления.

Инициативата е на Сдружение "България може", осъществена със съдействието на г-жа Даниела Петрова, председател на Комисията по култура в НС. С любезната подкрепа и подпомагане от страна на г-н Ивайло Московски, Министър на транспорта, съобщенията и информационните технологии и г-н Делян Добрев, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. С благодарности към Областна администрация - Варна и Община Варна.

Идеята е начинанието да се проведе във Варна, Бургас, Русе, Пловдив и София. Композиция "ЗАЕДНО!" ще бъде изложена в сградата на Народно събрание, Летище Варна, Летище София, Летище Бургас, Античен театър Пловдив и метростанции.