Истината - приятна или не!?!

Архив Варна

22-07-2011, 10:50

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня - 22 юли 

Слънце в Рак
Луна в Овен
21 лунен ден

Число на деня 6

Карта Таро на декадата
4 чаши

Последният работен ден ще е не само най-активен, но и най-успешен за тази седмица.

Може би тъкмо поради това, днес можем да станем свидетели или инициатори на ярки постъпки, целящи удовлетворяването на високи амбиции. С жар и дързост ще отстояваме собствените си интереси, при това следвайки принципите на безкомпромисна честност и искреност. Толерантността днес не е на почит, а и няма да ви помогне особено. Лъжата, дори и добронамерена, ще се приема с гръмко отрицание. Защитавайки истината, може и да претърпите временни загуби или да си навлечете нечий гняв и неодобрение, но със сигурност ще спечелите признателността на околните и подкрепата на съдбата.

Прояви на упорство и инат също не са изключени, особено ако вашите интереси се сблъскат с нечии други. В някои случаи тези сблъсъци могат да предизвикат гневни изблици и шумни конфликти, но нека това да не ви обезкуражава - те могат да ви освободят от излишни условности и да ви проправят пътя към конструктивни промени.

Съществува вероятност обаче да се натоварите с повече задължения и отговорности, отколкото можете да понесете. Преценявайте правилно силите и ресурсите си и не надценявайте способностите си. Няма да бъде зле също така да бъдете максимално искрени към себе си, така както към околните.

Самокритиката днес ще има позитивен ефект. Направете преглед на миналото и анализирайте грешките си, като съблюдавате не само собствените си потребности, но и тези на околните. Опитайте се да програмирате действията си няколко стъпки напред, за да избегнете неловките ситуации, прибързаните изводи и решения.

Отложете покупките и решаването на сложни финасови въпроси.

Работа и бизнес

Сега е моментът да се захванете с онези дела, които изискват от вас смелост, енергичност и бързи реакции. Опитайте се да ги приключите до края на деня - това няма да ви е трудно. Ако освен това можете да ги реализирате сами, без да се налага да си взаимодействате с друг, още по-добре. Колективната работа днес ще протича със затруднения и недоразумения. Деловите срещи, особено ако касаят теми за партньорство и финансиране, отложете за утрешния ден. Днес липсват необходимите за това сдържаност, желание за компромис и съобразяване с общите интереси.

Здраве, хранене и красота

Денят е много активен и изисква голям разход на енергия и стабилно емоционално състояние. Това прави нервните и лабилни личности уязвими. Онези, които имат проблеми с високо кръвно, също следва да внимават. Избягвайте ситуации и хора, които предизвикват раздразнение у вас. Ако се чувствате здрави и силни, заемете се с активен спорт - това ще даде позитивно направление на енергията ви и ще ви освободи от излишното напрежение.

В козметично отношение периодът е подходящ за почистване на кожата и отстраняване на несъвършенства по нея. Много благоприятен ефект ще имат механичните пилинг процедури. Не си позволявайте обаче да експериментирате, сменяйки козметика или фризьора си, а най-добре отложете корекциите и подобренията във външния вид за уикенда.