В. Сидеров: България трябва да се управлява от националисти

Мисия Варна

25-07-2011, 15:36

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

„Целта на един вот е падане на кабинета. Ако вотът успее, пада кабинетът, не пада вътрешният министър”, посочи Сидеров

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров обясни по време на обсъждането на вота, че  не можел да гласува „за”, защото не можел посмъртно да застане до хора като Доган, Станишев и Румен Петков.

„Нашето виждане по въпроса за управление на България все повече се очертава като единственото в този парламент”, посочи Сидеров като визира политиките свързани със сигурността и защитата на националното ни достойнство, независимо дали са по отношение на Турция, САЩ или Брюксел. Сидеров заяви, че политиката от страна на ЕК за сега е - за България препоръки, за Гърция – милиарди. Според него е необходимо България да се управлява от националисти, които да защитят българското.

„Целта на един вот е падане на кабинета. Ако вотът успее, пада кабинетът, не пада вътрешният министър”, посочи Сидеров и визира изказването на Мартин Димитров. „За мен това е раздвоение на политическото съзнание. Ако искаш падане на кабинета, трябва да знаеш какво следва след това, когато се води спор дали един модел е добър или не трябва да се каже каква е алтернативата, досега аз не чух такава”, посочи Сидеров. По думите му, когато една опозиция претендира, че може да свали едно правителство, тя би трябвало да излезе с модел. Той посочи, че „Атака” не веднъж е настоявала, че в България колониалният модел трябва да се смени и допълни: „не виждам такава готовност”.

Сред нашите 400 хил. избиратели няма нито един, който да подкрепи моето заставане в отбора на Ахмед Доган. Следващият подпис на Сергей Станишев, тук ще прескоча характеристиката, заяви Сидеров. Не знам какво оръжие трябва да има изобретено, за да застана до Румен Петков, който впрегна цялата държавна машина, за да ме унищожи, посочи Сидеров.
Нашата подкрепа е най-принципната в тази зала, каза още Сидеров и апелира мнозинството на ГЕРБ да не бърза с приватизацията, както правят някои министри.