Истински приятен летен ден

Архив Варна

26-07-2011, 01:01

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 26 юли

Слънце в Рак 
Луна в Близнаци 

25 лунен ден 

Число на деня 1 

Карта Таро на декадата
4 чаши

Истински приятен летен ден се очертава днес.

Въодушевление и удоволствие ще черпим от общуване, кратки пътувания или нови делови предложения. За всекиго по нещо. Ще можем бързо да се ориентираме, да получим необходимата информация и да вземем решение как точно да планираме деня си, независимо дали сме ангажирани с обичайните си дела или сме се потопили в блаженството на лятната почивка.

Увереността и доброто настроение днес ще ни насърчат да експериментираме и да търсим нестандартни решения във всякакви ситуации. Така може бързо и неочаквано да намерим решение на доста от текущите си проблеми. Прекрасен момент за творчество и решение на назрели въпроси с оригинални методи или прекрасни случайности. Изненади и неочаквано стечение на обстоятелствата не са изключени, но този път всичко ще се подрежда като с магическа пръчка в наша полза. Това важи и за привидните пречки, ограничаващи събития и провали. Анализирайте грешките си, за да избегнете повторението им. Не се увличайте обаче прекалено дълго в анализ и усамотение - това може да се отрази зле на взаимоотношенията ви с околните.

Усърдието и задълбочеността насочете към образователни сфери. Усвоявайте опит и знание под каквато и да било форма - те със сигурност ще ви бъдат от полза в бъдеще.

Настроението ще бъде леко, с подчертан стремеж към свободно общуване и желание да се избегнат всякакви ограничения и стереотипи. Радостни мигове ще ни носят срещи с приятели и оживено обсъждане на планове за близкото бъдеще.

Отзивчивостта ще е отличителна черта в поведението на повечето от нас през днешния ден. Това изисква и малко повече внимание от обичайното - не гледайте твърде сериозно на плановете и уговорките обсъждани днес. Това касае особено много деловата сфера - въпреки добрите намерения по обсъжданите сега въпроси, с реални резултати можем да се поздравим чак в края на август. Това не пречи, разбира се, да се обмислят и обсъждат възникналите сега идеи. Направете го в неформална среда.

Работа и бизнес

Днес ще можете бързо да установите нужните контакти, да се сдобиете с необходимата информация, да оформите документация и да я придвижите в желаната посока. Използвайте деня пълноценно и не пестете силите си, за да финализирате най-важните си текущи проекти. Сега това ще ви се удаде, без много усилия. Ако е необходимо да поработите необезпокоявано, изберете втората половина на деня. Ще можете целенасочено и с усърдие да се посветите на последователни действия, от които резултатите няма да се забавят. Много благоприятен ден за писмена работа, научни проекти, усвояване на нова информация и усъвършенстване на настоящите знания и умения.

Здраве, хранене и красота

Настроението и жизненият тонус  ще поддържат здравето ви днес. Не ви остава нищо друго освен да се наслаждавате на почивката си или да си откраднете няколко мига за себе си. Отдайте се на релакс и грижи за външния вид. Подходящо е да почистите кожата, да я поглезите с водни процедури и масажи, да се погрижите за ръцете и ходилата. Можете да подстригвате косата, но избягвайте трайното боядисване в по-светли тонове и химическото къдрене. Съществува опасност да я изгорите и изсушите твърде много.

В менюто бъдете умерени и избягвайте груби и трудносмилаеми храни, особено гъби и тежки меса. Пийте повече вода, за да подпомогнете отчистителните процеси в организма. Подходящо е да се настроите за разтоварваща  вегетарианска диета за утрешния ден.