Свобода и индивидуалност

Новините

27-07-2011, 08:02

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 27 юли

Слънце Рак

Луна Близнаци

26 лунен ден


Силен стремеж към свобода и независимост ще даде акцента през днешния ден и ще зададе централните теми за седмицата.

Ще отстояваме своите права, особено ако някой системно ги пренебрегва. Ще бъдем завладени от сремеж максимално да проявим способностите си и талатите си, да разгърнем потенциала си по начин, който подчертава индивидуалността ни и ни прави уникални. Трябва да отбележим, че това не са безпочвени желания и всеки под една или друга форма вероятно ще получи възможности за тяхната реализация днес. Използвайте ги максимално.

Дори да нямате в живота си ситуации, които изискват проява на ярката ви индивидуалност, днес може да ви се прииска да направите нещо необичайно, да се почуствате увлечени от странни хора и нестандартни занимания, да се осведомите и развълнувате от постиженията на науката и технологиите и да се ентусиазирате от перспективите, които те отварят пред човечеството.

Идеален момент за приключения, екстремни увлечения, занимания с астрология и езотерика и контакти с интересни личности с необичаен живот и уникални изяви. Освободете възприятията си от условности и позволете на необичайното да навлезе в живота ви. Сега това е не само безопасно, но и желателно и може да даде нов тласък на изявите и интересите ви. Днес случайно или съвсем закономерно можем стремително да разширим хоризонтите и възприятията си, да обновим жизнената си философия и да постигнем ново разбиране за бъдещето си.

Опитвайте се да проявявате индивидуалността си без да я натрапвате на околните обаче. Колкото по-настойчиви сте-толкова по силно отрицание ще срещате. Уважавайте свободата на другите и правото им на собствен избор и мнение. Бъдете хуманни и избягвайте помпозни демонстрации на личните си постижения, било то под формата на добре преценена щедрост или гръмки изявления. Нека добрите постъпки, които правите бъдат от сърце, а не заради добрия имидж и рейтинга сред обществото. Подобни постъпки сега ще бъдат твърде прозрачни и могат да предизвикат обратен ефект. Истински благородните хора ще се отличат със своя алтруизъм и няма да очакват похвала и внимание за проявената щедрост и доброта.

Работа и бизнес

Енергията днес е динамична и активна, което ще ви помогне да осъществите успешно делови пътувания и командировки, да узнаете нова полезна информация и да направите нововъведения, които ще оптимизират работата ви. Не се страхувайте от промени и не упорствайте в подържането на статуквото. Денят е подходящ за интензивна интелектуална работа, срещи и обсъждания. Постарайте се обаче да запазите добрия тон –резки изказвания, упорито и неотстъпчиво поведение могат да отнемат от предимствата ви.

Здраве, хранене и красота

Денят е благоприятен за комплексно пречистване на организма и стимулиране на обменните процеси в него. Добре е да погладувате, а в случай че това е невъзможно изключете от менюто си всякъкви животински продукти и тежки храни. Пийте повече вода и ако усещате организма си натоварен потърсете възможности за водни процедури съчетани с масаж. Дори къпане в море или река днес ще ви помогне да отмиете напрежението от себе си.

В козметично отношение денят е подходящ за почистване на кожата и подхранването и с леки витаминозни маски. Избягвайте твърде мазните козметични продукти. Осигурете достатъчно кислород за кожата си.