Девня удари Балчик в контрола

Спорт

27-07-2011, 09:46

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В момента с тима, воден от Николай Кателиев, тренират 32-ма футболисти, като след проверката с Рапид (Дивдядово) на 3 август наставникът ще остави група от 22-ма играчи.

Девня разгроми Черноморец (Балчик) с 5:2 в контролна среща играна на стадиона в Повеляново. Това е втора разгромна загуба на тима, воден от Митко Тошев, след като преди няколко дни Балчик загуби катастрофално от юношите на Черно море, родени 1993 г., с 4:1.Въпреки че на старта на подготовката Черноморец единствен изяви претенции завръщане на отбора при професионалистите, досега балчишките „акули" нямат победа в контрола. 

Тимът на Девня излиза днес от 18 ч. на собствения си стадион срещу Макак (Шумен) в поредната контролна среща в лятната си подготовка. След мача с шуменци кметът на Девня Атанас Кузев е организирал банкет за сплотяване на колектива. В момента с тима, воден от Николай Кателиев, тренират 32-ма футболисти, като след проверката с Рапид (Дивдядово) на 3 август наставникът ще остави група от 22-ма играчи. Към подготовката на „Девня се присъединиха 6 момчета от школата на Черно море и 4 от Спартак 1918, които със сигурност ще играят за тима от долината на химията в третия ешелон.