„Спартак 1918” се къса от пропуски в Търговище

Спорт

27-07-2011, 20:19

Снимка:

sportal.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Контролата в Търговище завърши 0:0

Спартак 1918 завърши 0:0 с новака в А група Светкавица (Търговище) в контролна среща играна на тренировъчния терен "Колудрума". Въпреки приятелския характер на срещата, футболистите поддържаха високо темпо и не щадиха сили.

Срещата започна по великолепен начи за „соколите”, като още в 20-ата минута Беадир Беадиров имаше възможност да вкара за варненци. Пет минути по-късно, Христо Петев от състава на домакините засече едно центриране с глава, но заби топката в земята и тя прескочи вратата.

През вторите 45 минути домакините бяха по-дейни на терена, но така и не успяха да реализират попадение. „Соколите” също имаха своите възможности, но Станчев и Александров, не успяха да реализират от изгодни положения.

Старши треньорът на “Спартак” Димитър Трендафилов остана доволен от представянето на неговите подопечни, като заяви, че предвид по-класният тим на „Светкавица”, спартаклии са играли на едно високо ниво.

 В събота той ще пусне 2 различни състава, когато “соколите” ще срещнат “Девня” от 11 ч., а в 18 ч. гостуват на “Добруджа”.

Съставът: Славов, Луго, Дончев, Ст. Иванов, Динков,  Кателиев, Димитров, Станчев, Петров, Беадиров, Александров (Венков, Костадинов, Михалев, Димов, Пл. Иванов, Смирнов).