Юношите на Черно море готови за първенството в Елитната група

Спорт

27-07-2011, 22:30

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнУтре

Всичко от Автора

Елитната юношеска група до 17 г. ще стартира на 8 август, като тогава момчетата на Радо Боянов са домакини на Чавдар (Етрополе). Талантите на Валентин Станчев и Тошко Каменов, които ще се състезават в групата до 19 г., на 6 август гостуват на Славия в София.


Юношите на Черно море, които ще участват в елитните групи до 17 и 19 г., са готови за предстоящия сезон. Талантите на „моряците" проведоха много добра лятна подготовка, като до старта на първенството имат да изиграят още няколко контроли. „Всички момчета са подготвени добре физически, тъй като успяхме да направим пълноценна подготовка. Остава да изиграем още няколко контроли, в които да поработим върху тактическите схеми на играта. Футболистите са наясно, че в тази група ще се играе срещу много силни съперници, което ги мотивира още повече да се представят добре и да защитят името на академията на Черно море, която е една от най-силните в България", казаха от треньорското ръководство на двата тима на „моряците".
Както е известно, Елитната юношеска група до 17 г. ще стартира на 8 август, като тогава момчетата на Радо Боянов са домакини на Чавдар (Етрополе). Талантите на Валентин Станчев и Тошко Каменов, които ще се състезават в групата до 19 г., на 6 август гостуват на Славия в София.