Юноша на Черно море започна с Балчик

Спорт

28-07-2011, 18:28

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Засега футболистът само ще поддържа форма с „балчишките акули" и най-вероятно ще вземе участие в следващата контрола на тима.

 

Юношата на Черно море Исмед Мурадов започна тренировки с третодивизионния Черноморец (Балчик). Засега футболистът само ще поддържа форма с „балчишките акули" и най-вероятно ще вземе участие в следващата контрола на тима. Ако левият бек, не си намери отбор в по-горна дивизия, може да играе през новия сезон в Североизточната В група.

Както е известно, тимът, воден от Митко Тошев-Даскала, вече привлече няколко юноши на Черно море, с които смята да върне отбора в професионалния футбол. Все още обаче не се знае със сигурност кой ще води Черноморец, тъй като сегашният наставник не разполага с необходимия лиценз. В момента се търсят варианти, като един от тях е Даскала да запише треньорски курс, преди да е започнало първенството. Ако това не стане, ръководството на клуба ще търси човек с валиден Б лиценз, който да фигурира формално като старши треньор на Черноморец (Балчик).