Димитър Трендафилов: Контролата със Светкавица бе много полезна

Спорт

29-07-2011, 08:40

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Денислав Андреев и Станислав Желязков, които бяха контузени, вече подновиха тренировки, а Илчо Илчев ще се присъедини към останалите в понеделник.

Наставникът на „Спартак 1918" Димитър Трендафилов остана доволен от играта на неговите подопечни в контролата със „Светкавица" (Търговище). „Получи се много добра проверка. Всички, които играха в мача, се представиха добре. Стана здрав и изпълнен с единоборства мач. Хубавото е, че съумяхме да създадем много положения за гол срещу толкова добре организиран отбор. Това, че не успяхме да реализираме, не е добре, но се надявам в първенството нещата да се оправят. Както можеше да победим, така можехме и да загубим тази среща", каза наставникът на „соколите" Димитър Трендафилов.
Той обясни, че в предвидените две срещи утре срещу „Девня" от 10 ч. и при гостуването на „Добруджа" в 18 ч. ще използва два различни състава. „Целта в тези контроли е всички да играят по 90 минути. Разбира се, за мача в Добрич ще вземем няколко футболисти, които са играли в първата контрола с девненци, за да имаме резервни състезатели", каза още Трендафилов.
Стана ясно още, че Денислав Андреев и Станислав Желязков са подновили тренировки, а Илчо Илчев ще се присъедини към останалите в понеделник. Както е известно, тримата пропуснаха контролата със „Светкавица", заради болежки.