Красимир Узунов жени сина си

Мисия Варна

07-08-2011, 17:19

Снимка:

АРХИВ © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Церемонията започва в 17,30 в Двореца в Балчик. Младоженците ще кажат „да“ в Нимфеума

Боян Узунов - син на бизнесмена и общински съветник Красимир Узунов, сключва днес брак с дългогодишната си приятелка Венцислава, от която има дъщеричка Ева.

6-годишната чаровница засега е единственото внуче на Гинка и Красимир Узунови, познати най-вече със семейната си фирма „Интерсервиз Узунови“ и с „Мол Варна“, който построиха и продадоха на чужди инвеститори преди 4 години.

Боян, който е по-малкото дете на Гинка и Красимир Узунови, е завършил международни икономически отношения в Свободния университет във Варна. Сестра му Ралица е завършила в Лондон и също се занимава със семейния бизнес.

Церемонията започва в 17,30 в Двореца в Балчик. Младоженците ще кажат „да“ в Нимфеума - между Розариума и езерцето. Булката е облечена с изчистена винтидж рокля в класическо бяло, купена от Лондон. Кумуват близките им приятели Райна и Ивайло.

Празничната вечеря е организирана от най-голямата сватбена агенция по нашите ширини – „Пер Тито”. Началото е от 20,00 ч. Сто и осемдесетте гости, поканени в голф резорта  „Трейшън клифс”, ще станат свидетели на незабравимо и много изискано тържество. По специална молба на Красимир Узунов, който е запален голфър, декор за празника са голф терените между Балчик и Каварна. Самият Узунов старши притежава красива къща и 11 апартамента за отдаване под наем в един от комплексите там.

Иначе младото семейство обитава най-стилната стара сграда във Варна, разположена на входа на морската градина. Къщата преди беше дом на националното Радио Варна.

Реставриран от Узунови-старши, домът им изглежда точно така както е построен през 1899 г. от Никола Лазаров. Тогава къщата е била известна като „Малкия дворец” .

Сцената, от която избрани артисти ще забавляват гостите тази вечер, е построена на самия ръб на скалата, надвиснала над морето в голф меката на България. Тук ще се изявяват варненските шоумени, създатели на трупата „Тутурутка” - Иван Чешмеджиев и Венци Куцаров. Те са подготвили специален поздрав за младото семейство и техните гости с неувяхващия си хит „Варна, морето...”.

„Джокерс Бенд” пък са разположили музикалните си инструменти и са готови да забавляват празнуващите с култови изпълнения. В техните паузи DJ ще пуска любимите песни на влюбената двойка.

Класически кръгли маси, искрящи покривки и стотици бели хортензии добавят още повече класа на слънчевото събитие.

Ненадминатият Владимир Станоев се грижи за безукорното меню.

Върховият момент е уникалният крем Брюле с Гъши дроб, който ще гъделичка изисканите небца на сватбарите.

Точно в полунощ грандиозна експлозия от фойерверки ще ознаменува финала на официалната част. От там купонът се пренася на култовия плаж под голф игрищата – „Бендида Бийч”. Тук дамите ще трябва да захвърлят токчетата и официалните тоалети и да се отдадат на луди танци. Ще се леят още много маркови напитки и не е ясно докога ще продължи веселбата.