Не бързайте, преосмисляйте!

Архив Варна

09-08-2011, 11:36

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня 9 август

Слънце в Лъв
Луна в Стрелец

Карта Таро на декадата
6 жезли

Днес може би ще ви се струва, че времето тече твърде бързо и че е трябвало да направите или кажете нещо още вчера.

Бъдете внимателни! Тази тенденция към прибързване може да ви постави в рискови ситуации, а търсенето на незабавни резултати със сигурност ще разочарова мнозина - поради липсата на такива. Постъпките могат да се окажат необмислени или дори ненужни, но последствията от тях могат да ви създадат неприятности. Подобна ситуация създава предпоставки и за произшествия и травми - не поемайте необмислени рискове. Движението, в пряк и в преносен смисъл, трябва да бъде обмислено.

В случай че пред вас стоят проблемни въпроси, насочете усилията си за разрешаването им във втората половина на деня. Ако обаче те ви се струват скучни или безинтересни, по-добре си намерете друго занимание или просто си почивайте. Звездите днес ни дават благоприятни възможности за преосмисляне на миналото, самоанализ и усъвършенстване. Това ще ни позволи да преформулираме целите си и да придобием нов поглед върху минало, настояще и бъдеще.

Работа и бизнес

Денят е много подходящ за делова работа и укрепване на личните позиции в колектива или бизнес средата. Посветете малко време за публични дейности и изяви, подчертаващи традициите и престижа на предприятието ви, особено ако то има история. Полезно ще бъде да обмените опит с по-възрастни колеги или да потърсите съвети от тях. Сега е моментът също така да поощрите вашите служители с премии и награди.

Здраве, хранене и красота

Денят е подходящ за стартиране на оздравителни програми, които с течение на времето ще се превърнат в навици. Например, започнете да правите йога или да тичате в парка, да плувате или да вечеряте в точно определен час. Полезни и много удовлетворителни ще бъдат часовете, посветени на групови игри и спорт.
Разходките на чист въздух и излетите сред природата днес ще имат прекрасен ефект както за тялото, така и за духа ви.

В менюто няма ограничения, но страдащите от чернодробни проблеми и заболявания в следствие на затруднена обмяна на веществата, трябва да бъдат по-внимателни с количествата. Подгответе се за разтоварващ режим през утрешния ден.

Денят е подходящ за водни процедури с оздравителен и разкрасяващ ефект. Дамите, които изрусяват косите си, ще останат много доволни, ако освежат цвета си днес.