Васко Кеца пее за ГЕРБ

Мисия Варна

10-08-2011, 10:51

Снимка:

Кристина Баракова-Албу © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА: Най-интересното от вестник "Монитор" на 10 август

Всъщност заглавието на тази публикация в „Монитор” е подвеждащо, защото ГЕРБ тепърва ще преговаря с Васил Найденов

да пее на предизборни концерти на партията по време на кампанията за предстоящия вот „2 в 1” и по думите на певеца все още не са се обаждали, за да отправят официално предложение. Той щял да коментира за перспективите да се включи в кампанията на герберите едва след като те поставят на масата офертата към него.

Електоратът на управляващата партия, както през 2009-а, ще радва с изявите си на сцената и Веселин Маринов, както и ансамбъл „Българе”. Все още не е ясно за представянето на кои кандидати за кметове на ГЕРБ ще даде рамо с личното си присъствие премиерът и лидер на партията Бойко Борисов.

Макар че в НДСВ не допускат, че Симеон Сакскобургготски ще тръгне да обикаля страната в подкрепа на създадената от него партия, на „Врабча” 23 очаквали той да даде рамо с присъствието си на кандидата за кмет на жълтите в столицата Владимир Каролев при представянето му на 1 септември.

 За разлика от предишни години агитацията им сега щяла да мине и без раздаването на нетрадиционни сувенири, като светещи значки и енергийни напитки, а само на шапки и тениски на НДСВ.

По традиция за настроението на концертите на сините пък най-вероятно щели да се грижат Васко Кръпката и Милена Славова. Лидерът на „Атака“ и кандидат на партията за президентския пост Волен Сидеров от своя страна щял да заложи на кампания тет-а-тет с избирателите.  Сидеров щял да се разхожда из улиците и пазарите на градове и села и да пита хората от какво имат нужда, какви са проблемите им и очакванията им от властта. Това нямало да става на организирани срещи, а в спонтанни разговори с избирателите, разкриха от щаба на партията.

Петя Буюклиева оглася червените концерти

Няколко PR агенции се надпреварват за парите на БСП с идеи за слоган, плакат, както и сувенирчета за кампанията. Социалистите все още не са решили кой ще пее на концертите им, след като за предишни избори каниха Тото Котуньо и „Любэ“, а за един от вотовете дори омаяха фолкзвездата Азис.

В ДПС пък отново ще разчитат на Есил Дюран. От движението обаче признават, че залагат повече на срещи с избирателите, отколкото на шумни и зрелищни политически прояви.