Спартак 1918 с ново 20, закри длъжността изпълнителен директор

Спорт

14-08-2011, 10:54

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Следващото което очакваме да се случи е премахването на длъжността Спортен мениджър и Трендафлов да играе ролята на "Супер треньор”. Това е поредното безумие което става в Спартак”, смятат фенове от "Синдикат 12”.

Спартак (Варна) е озарен от нова супер идея – да закрие длъжността изпълнителен директор в клуба.

Причината била, че не е одобрен нито един кандидат. По този начин ръководните функции в тима на „соколите” се падат на крехките плещи на наставника Димитър Трендафилов и повишения в длъжност Спортен мениджър - Румен Димов. Така Спартак Варна ще се бори в Източната Б група без ръководство, което е прецедент в професионалния футбол.

Стана ясно още, че цената на билетите през сезон 2011/2012 ще е 2 лв., а за пенсионери и ученици входа ще е безплатен.

Ето и цялата декларация публикувана в клубния сайт на „соколите”:

"Във връзка с взетите решения на заседанието на УС от 14.06.2011 г., за приемане на нова структура на футболния клуб, както и за обединяване на длъжностите "Изпълнителен директор” и "Спортно-технически директор” в една длъжност, с наименование "Изпълнителен директор”, с нови изисквания, правомощия и задължения, и в последствие обявените конкурси за длъжностите: "Изпълнителен директор”, "Финансов директор” и "Директор на ДЮШ”, ръководството на клуба взе решение да закрие длъжността „Изпълнителен директор”, поради липса на одобрен кандидат. Длъжността "Директор на ДЮШ” продължава да се изпълнява от Николай Станчев, а за длъжността „Финансов директор” ръководството не е взело окончателно решение”

"Румен Димов, който до сега изпълняваше функциите на селекционер, бе утвърден на длъжността "Спортен мениджър”.