Феновете на Черно море готвят вендета

Мисия Варна

14-08-2011, 18:01

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Фенове на Черно море се събират, за да организират отмъщение на насилието в бар "Мираж", научи ВарнаУтре.бг

Фенове на Черно море се събират, за да организират отмъщение на насилието в бар "Мираж", научи ВарнаУтре.бг.

Засега обаче като жертва на вендетата се посочват "Варна Ултра", които са живеещите във Варна фенове на Левски.

Вътрешно разследване на феновете на Черно море показва, че виновни за побоя не са варненски ултраси, а софийски, но не се знае дали този довод ще надделее в "организацията" на саморазправата, в която да пострадат варненски фенове на Левски.

Междувременно от пострадалите снощи младежи само двама са останали в болницата, научи ВарнаУтре.бг: Светослав е с прободно нараняване в гърдите, което е повърхностно. Той в момента е настанен за наблюдение в гръдна хирургия. По-тежък е случаят с Жечо - той е докаран в Спешното с прободно нараняване в гърба и хематом (кръвоизлив) около бъбрека с нараняване на бъбрека вляво. През нощта е бил опериран и днес е стабилен, а бъбрекът е съхранен. Останалите младежи, превързани и зашити, са се прибрали у дома още през нощта.

И една положителна новина в цялата кървава драма: Снощи пред Спешното са отишли и фенове на "Спартак" (Вн), за да подкрепят тези на Морето. Това е уникален случай за варненския футбол и заслужава поздравления, коментира сайтът varna-sport.com.