Отпадна двубоят на Черно море с Пирин

Спорт

15-08-2011, 15:40

Снимка:

Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В следващият кръг за шампионата Черно море гостува на Чавдар (Етрополе) в петък, където наставниците на „моряците” ще търсят задължителна победа предвид факта, че загубиха първия си мач в надпреварата от Славия с 0:2 в София.

Двубоят от втория кръг на Елитната юношеска група до 19 г. между отборите на Черно море и Пирин (Благоевград) не се състоя.

Причината е, че двете школи на благоевградчани се обединяват в една и по този начин един от отборите в групата няма да участва в надпреварата. Треньори на обединения клуб са Петър Михтарски и Ивайло Андонов.
По програма варненци трябваше да приемат Пирин вчера на стадиона под Аспаруховия мост от 10 ч. Тъй като срещата отпадна, двамата наставници Валентин Станчев и Тодор Каменов уредиха спаринг с руски клуб късно снощи, който е на подготовка в Албена.
През седмицата варненци направиха две контроли с отбори от Израел и Русия. В първата среща с руснаците „моряците" победиха с разгромното 10:0. В другата среща Черно море загуби с 2:4 от мъжки отбор от Израел. Головете за българите реализираха Слави Сталев от дузпа и Кабил Мустафа.
В следващия кръг за шампионата Черно море гостува на Чавдар (Етрополе) в петък, където наставниците на „моряците" ще търсят задължителна победа предвид факта, че загубиха първия си мач в надпреварата от Славия с 0:2 в София.