Вальо Станчев спечели кашон с уиски

Спорт

16-08-2011, 17:30

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Станчев бе сигурен в успеха на „моряците" с два гола аванс, нищо, че никой не му повярва

Бившият футболист на „моряците" и настоящ треньор в школата на Черно море Валентин Станчев спечели кашон с уиски след победата на варненци над „Левски" с 3:1.

Непосредствено преди срещата на „Тича" Станчев, в компанията на негови приятели и бивши футболисти, предсказа успех на „Черно море" над „сините" с разлика от два гола. Никой от зрителите, които стояха до него, не взе на сериозно думите на ексфутболиста. Някои дори коментираха, че е прекалено пристрастен и затова дава такива прогнози. Цветан Пенчев, който е вратар в отбора на ветераните на Черно море, дори предложи бас, че това няма как да се случи. За голяма изненада на присъстващите бившият голмайстор прие облога абсолютно уверен в това което твърди.

Станчев бе сигурен в успеха на „моряците" с два гола аванс и дори се аргументира. „Предвид това, че футболистите на Левски са прекалено високомерни и най-вече сплотеният колектив и спокойствието сред играчите на Черно море ще донесат успеха на варненци", категоричен бе бившият футболист на ЦСКА, „Спартак" (Варна) и „Черно море" Валентин Станчев, който след края на срещата бе поздравен от всички, които бяха свидетели на облога.