Конкурентка бутна кандидатка за Мис Варна зад борда

Мисия Варна

19-08-2011, 10:28

Снимка:

MISSVARNA.COM

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Днес е генералната репетиция за финалния спектакъл на конкурса "Мис Варна", който ще се проведе в събота в Гранд хотел Варна

Фаворитката в надпреварата за Мис Варна Яна Димитрова падна в морето от луксозна яхта, научи ВарнаУтре.бг.

Според очевидци красавицата полетяла зад борда след дискретен тласък на своя конкурентка.

Три дни преди решаващата съботна нощ, когато ще стане ясно коя е победителката в конкурса  Мис Варна претендентките се съревновават в различни социални и благотворителни дейности. В сряда те посетиха дома за деца в неравностойно положение във Виница, раздадоха на хлапетата подаръци и напитки, играха си с тях.

След това лично капитан Лъчезар Братоев ги разходи на една от най-луксозните си яхти - 64-футов Сънсийкър Манхатън. По традиция хубавият кораб акостира пред плажа, а девойките позираха за специална фото сесия. Кадрите ще помогнат на журито да избере най-фотогеничната мис.

Малък инцидент обаче помрачи снимките. Яна Димитрова (за която се носят слухове че е бъдещата Мис Варна) стояла на ръба на яхтата и се чудела дали да скочи и да се разхлади в морето, когато друга конкурентка я блъснала във водата. Дали постъпката на Жаклина Янлъзова (на 14 г.) е случайна или злонамерена не се коментира, но обтегнатите нерви и напрежението си казват своето. При падането Яна е разцепила петата си, но не се отказва от участие в може би най-престижния конкурс след „Мис България”.

Въпреки болките тя стоически стиска зъби на репетициите и продължава напред към заветната победа.

В четвъртък беше вечерта на талантите, всички 24 красавици трябваше да разкрият пред съдии и журналисти своите артистични заложби. Повечето от момичетата обаче така и не се сетиха за друг свой талант освен ориенталските танци.

В петък е генералната репетиция. Кувертите за финалния спектакъл Мис Варна в събота са по 100 лева, а местата са доста ограничени.