Уникално: Агитката на Спартак в сектора на Ботев

Спорт

19-08-2011, 17:10

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Както е известно, около 500 души, сред които всички от агитката на варненския клуб, не идваха на двубои на Спартак 1918 една година, тъй като са против присъствието на Янко Станев в клуба.

Представители на агитката на Спартак са се договорили с колегите си от Ботев да влязат в техния сектор по време на утрешния мач в Пловдив от 18 часа.

Варненските ултраси планират отново да скандират обидни реплики срещу Янко Станев и да поискат за пореден път оставката му, този път с подкрепата на ултрасите на пловдивския тим. Те направиха това и по време на първия мач със Сливен.

Както е известно, около 500 души, сред които всички от агитката на варненския клуб, не идваха на двубои на Спартак 1918 една година, тъй като са против присъствието на Янко Станев в клуба. През този сезон обаче те предприеха нова тактика – да ходят на стадиона и да викат против Станев. Очакванията са им един ден на доктора да му писне и да напусне шефското място в любимия си тим. Стане ли това факт, Спартак 1918 отново ще има агитка и далеч по-многобройна публика.