Елза Парини из дебрите на Варна Лайф

Мисия Варна

22-08-2011, 12:32

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Точно в 16 ч днес на вълните на Радио Браво започва първото издание на светското шоу на Елза Парини ВАРНА ЛАЙФ

Има ли светски живот във Варна или няма?

Това е въпросът, който ни вълнува напоследък и ако се чудите "защо така?", то това е и половината от отговора. С няколко думи, как да има светски живот, като няма кой да го отразява.

Е, ето че най-после варненският (хай)лайф има своята жълта рубрика.

Можете да го приемете и като подкрепа на Варна за европейска културна столица, а може да го приемете и като опит за добавяне на релеф и цвят в плоския и сив пейзаж, в който се превръща всяко събитие, случило се в "морската столица".

Както всяка друга кауза, приехме и тази много отговорно и поканихме да ни води из дебрите на светския живот, не кой да е, а Специален Репортер Елза Парини. Елза не се нуждае от представяне, а ако ви се губят някои моменти от светската й биография, гугъл ще запълни белите петна.

ВАРНА ЛАЙФ е мястото, където блестят звездите, ВАРНА ЛАЙФ е мястото, където създаваме звездите, ВАРНА ЛАЙФ е мястото, където няма начин да се изложите, но може да ни накарате да се смеем от сърце, ВАРНА ЛАЙФ е мястото, където варненци стават част от света... или иначе казано: клюки (но не слухове), новини (но по-така) и Varna Style (това си е официален термин все пак).

Моля, заповядайте!

Първата новина в подкрепа на казаното дотук е:

"ВАРНА ЛАЙФ" тръгва на вълните на Радио Браво

И: Мис Варна 2011 ще бъде първият гост в първото издание на шоуто на Елза Парини.

"ВАРНА ЛАЙФ" започва точно в 16 часа днес на 96,4 Mhz

Шоуто ще се излъчва на живо всеки понеделник и четвъртък, от 16 до 17 ч по Радио Браво в цяла Източна България и по Черноморието. Можете да го слушате и он-лайн тук.

Въпреки че обеща на Азис да бъде първи гост, Елза избра за тази седмица гостенките й да са най-красивите варненки - лауреатките в конкурса Мис Варна.

Първи специален гост ще бъде носителката на титлата Мис Варна 2011 Яна Димитрова.

От първо лице ще чуете подробности от задкулисните занимания на претендентките, както и версията на Яна за инцидента на яхтата.

В четвъртък пък Елза ще ни запознае отблизо и със самата Мис Медия – Аблена Истаткова.

Елза Парини се завръща в Радио Браво след двегодишно прекъсване (какво е правила междувременно се надяваме да разберем постепенно:).

Тя обещава, че новото шоу ще разнообразява следобедите ви с хубава музика и пикантна информация от светския живот на Варна.

А през останалото време ЧЕТЕТЕ