Стефан Богомилов избухна: Черно море има шанс за шампионска титла

Спорт

24-08-2011, 11:06

Снимка:

football.ariana.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В момента единствено ЦСКА превъзхожда любимия ми Черно море. Литекс и Левски са в криза и ще продължат с издънките

Легендарният нападател на Черно море Стефан Богомилов заяви, че сегашният отбор на „моряците" има всички шансове, за да стане шампион на България.

„В момента единствено ЦСКА превъзхожда любимия ми Черно море. Литекс и Левски са в криза и ще продължат с издънките. На „Тича" стегнаха здрав отбор, с класни футболисти, които могат да постигнат нещо голямо", сигурен е рекордьорът по отбелязани голове в историята на варненския клуб. Припомняме, че Богомилов е нанизал общо 162 попадения в А група за Черно море, което му отрежда 7-о място при стрелците във вечната ранглиста на родното първенство.
Бат'Чечи каза няколко думи и за новоизгравяваща звезда Хермес Паломино. „От доста време клубът не е имал такъв централен нападател. Атлетичен, мощен физически, силен с топката в крака. Той може да вкара доста голове със „зелено-бялата" фланелка", не спести суперлативи към венецуелеца Богомилов.

Легендата на „Морето" е доволен и от подобрената игра в нападение. „За три мача вкараха 6 гола, а можеха и още. Защитата ни е стегната през последните години, сега коригирахме и играта в атака. Пред отбора има светло бъдеще", завърши Богомилов.