ВарнаУтре: Марката продава!

Мисия Варна

26-08-2011, 00:33

Автор:

РОСИЦА ПЕНКОВА

Всичко от Автора

Вече е ясна и единствената медия, която си има собствена коалиция!

Публична тайна е, че във Варна кажи-речи всяка медия е на определена политическа сила.

Новината е, че вече е ясна и единствената медия, която си има собствена коалиция! Това стана ясно, след като днес беше обявено името на новото дясно обединение във Варна: Коалицията между ВМРО, ПП „Новото време“, Гергьовден и БНД ще се казва "Варна утре".

Документите за регистрацията й бяха подадени днес следобед в ОИК.  

Благодарим на господа политиците за оказаната ни чест. Даваме си сметка, че марката продава и затова няма да се сърдим за "плагиатството", а ще го приемем като комплимент.

Вярваме, че новата коалиция ще носи независимия дух на ВарнаУтре.бг, ще наследи неговото любопитство и непримиримост.

Ето и нашият подарък към адашите:

Тълкуване на буквите на името Варна Утре

В говори за комуникативност, умение да се живее в хармония с природата и хората, но и за известна ленивост. Човекът с име, което започва с тази буква, е надарен с голяма духовност, стремеж към възвишени чувства, към всичко прекрасно. Този звук не създава неприятни асоциации и е универсален по отношение съчетаването с други звукове.

А символизира старт, начало в най-широкия смисъл, а също обновление, възраждане. Съчетава се добре с другите звукове, не създава затруднения при произнасянето. Звукът “А” в името на човека му внушава бодрост, придава му сили за борба с трудностите.

Р символизира решителност, висока работоспособност, умение правилно да се анализира ситуацията. Много често човекът с тази буква в името може да бъде рязък и невъздържан в изказванията си. Трудно му е да се изкачва по служебната стълба и затова той понякога търси възможност да се реализира чрез свободно творчество. Това е широка натура, но непредсказуема в порива на емоциите. „Р” е рязък звук, на чувствителните хора той може да се стори неприятен, особено ако се произнася твърдо Виктор, Карл, Артур.

Н означава протест, вътрешна нагласа да не приема всичко случващо се безкритично, умение да „филтрира” получената информация, да отхвърля второстепенното и да оставя главното. „Н” говори за голяма трудоспособност и едновременно с това за отвращение към безполезната работа. Винаги имат свое мнение и умеят да го отстояват.

А символизира старт, начало в най-широкия смисъл, а също обновление, възраждане. Съчетава се добре с другите звукове, не създава затруднения при произнасянето. Звукът “А” в името внушава бодрост, придава му сили за борба с трудностите.

У означава развито въображение, великодушие, доброжелателност и понякога излишна праволинейност. Човекът, който има тази буква в името си, е акуратен и педантичен, пресметлив и пестелив. На слух рядко срещащият се в имената звук „У” се възприема като свеж и оригинален.

Т говори за чувствителна, творчески надарена натура, с добре развита интуиция, но надменна и амбициозна. Името с буква „Т” прави човека завистлив и злопаметен, тези хора не могат да търпят конкуренция. При жените тази буква внушава увереност в неотразимостта на собствения им чар и често ги превръща в кокетки. Когато произнасяме звука „Т”, ние често сякаш се натъкваме на невидима преграда. У много хора това предизвиква неприятно усещане.

Р символизира решителност, висока работоспособност, умение правилно да се анализира ситуацията. Много често човекът с тази буква в името може да бъде рязък и невъздържан в изказванията си. Трудно му е да се изкачва по служебната стълба и затова той понякога търси възможност да се реализира чрез свободно творчество. Това е широка натура, но непредсказуема в порива на емоциите. „Р” е рязък звук, на чувствителните хора той може да се стори неприятен, особено ако се произнася твърдо Виктор, Карл, Артур.

Е символизира необходимостта от самоизява, от обмяна на идеи, както и дипломатически способности, проницателност и известна бъбривост. Тази буква предполага възможност за нервни сривове, базирани на сложните взаимоотношения с близките хора. „Е” говори за лесна приспособяемост, повишена сексуалност, често потискана от комплексираност. Подсъзнателно звукът се възприема спокойно, без

Тълкуване на числото на името

Варна утре

Вашето Число на името е: 8

Символизира предприемчивост, педантичност, постоянство в навиците и увлеченията, уважение към законите и реда, установен в обществото. Тази вибрация благоприятства дейността в сферата на голямата политика и едрия бизнес, предвещавайки обществено признание и материални блага.

Ако вашето име е с вибрация 8, вие не обичате нищо повърхностно и временно, предпочитате да има ред и стабилност във всичко около вас. Не обичате да зависите от други хора, постигате всичко със собствени сили. Стремежът към материално благополучие може да стане основна движеща сила в живота ви. След като завършите успешно една работа, вие веднага се заемате със следващата. За вас са характерни инат, трезв поглед за нещата, рационален ум, благоразумност, предпазливост, точност и методичност. Трудолюбиви сте и настойчиви при постигане на целите си. След като се научите да разпределяте правилно работата между подчинените и сътрудниците си, оставяйки за себе си само въпросите на общото ръководство, ще успеете да достигнете големи висоти.
Тълкуванията са от сайта astrohoroscope.info :)