Черно море си връща на Миньор

Спорт

26-08-2011, 10:44

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Сега наставникът на „моряците” Стефан Генов ще излезе с най-доброто, което разполага, тъй като победата в срещата с Миньор е задължителна

Футболистите на Черно море са крайно мотивирани да си върнат на Миньор, за това че не успяха да се класират за евротурнирите.

Именно перничани отнеха възможността „моряците” да играят в Европа, след като в предпоследния кръг от миналия шампионат се хвърлиха срещу варненци и успяха да стигнат до равенство, който се оказа фатално за тима от „Тича”. По всяка вероятност Миньор бе стимулиран от трети отбор, за да спре победния ход на Черно море, тъй като „чуковете” играха на живот и смърт срещу „зелено-белите” и в крайна сметка успяха да откраднат една точка, с гол от засада.

Сега наставникът на „моряците” Стефан Генов ще излезе с най-доброто, което разполага, тъй като победата в срещата с Миньор е задължителна. Освен за да запазят лидерската си позиция в А група преди паузата в шампионата, варненци ще гонят успех за да зарадват верните си фенове. Ултрасите на Черно море не са забравили за мача в Перник и за това ще подкрепят своите любимци за да бият съперника с разлика.