5000 публика на Тича очаква „чуковете”

Спорт

26-08-2011, 10:45

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Срещата с Миньор е в събота от 18 ч. на Тича.

Около 5000 зрители се очакват да подкрепят Черно море срещу Миньор.

Срещата е в събота от 18 ч. на Тича. Oт началото на сезона публиката на Тича се увеличи, предвид добрата игра, която демонстрират подопечните на Стефан Генов. До този момент пък перничани не се представят доста добре от началото на сезона и затова варненци гледат сериозно на тази среща. След първите три кръга от началото на шампионата Миньор е без загуба - 2 победи (срещу Видима Ръковски с 1:0 и при гостуването си на Светкавица с 3:0) и един равен 1:1 като домакин на Славия.

„Всички знаем с каква цел идват във Варна – да вземат точка, но пак ще си тръгнат с 3 гола пасив, както беше миналата година”, закани се шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов.

Последният мач на Тича между двата тима завърши с класика за „моряците”, като тогава попаденията реализираха Марко Тиаго, Даниил Ратников и юношата на клуба Румен Николов. „Докато гостите ядяха бой на терена, на трибуните също закипя - в 70-ата минута фенове на двата отбора решиха да пробват кой е по-силен с юмруците и ритниците. Пернишки запалянко се обърка да прескочи загражденията, но бе париран от варненец”, спомнят си зрители на двубоя.