Taxback.com празнува 10 години успешен международен бизнес във Варна

Мисия Варна

29-08-2011, 16:06

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ключовият фактор за успеха на компанията на конкурентните международни пазари и постоянното разрастване сa именно служителите. За това инвестираме непрекъснато в професионалното им развитие

Българо–Ирландска компания taxback.com празнува 10 години от създаването на своя офис във Варна.

През 2001 г. дейността стартира с 15 души персонал, специализирали във възстановяването на данъци от САЩ. Днес във варненския офис работят над 440 млади специалисти,  успешно връщащи данъци от 16 и ДДС от 41 държави.

В международен мащаб компанията има 27 офиса в 20 държави. Офисът в Морската столица изпълнява ролята на международен център за връзка с клиенти, обработка на данъчни декларации и финансови документи, организиране на пътувания и визи.

„Ключовият фактор за успеха на компанията на конкурентните международни пазари и постоянното разрастване сa именно служителите. За това инвестираме непрекъснато в професионалното им развитие”, каза във Варна Изпълнителният директор и основател на taxback.com Тери Клун.

Служители от варненския офис всяко лято биват командировани в офисите в Ирландия, Англия, Австралия. Компанията финансира обучението на 7 свои специалисти, които придобиха Ирландска и Английска счетоводна квалификация. Това им позволи да работят като данъчни експерти в Ирландия и Великобритания.

Taxback.com е и надежден социален партньор, подпомагащ дейността на “Дом майка и дете” – Виница и Детското отделение по ракови заболявания в болницата “Св. Марина” – Варна.

Ръководството на компанията предвижда разрастване на бизнеса и планира нови инвестиции в кадрите си.