'Бекъма - президент' с най-достоверната предизборна кампания във Варна

Мисия Варна

30-08-2011, 11:15

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Представленията на Пълна Лудница под Надслов „Бекъма - Президент” са на 30 и 31 август от 21 часа на сцената на Летен Театър Варна.

Предизборната обиколка на кандидат-президента Жоро Бекъма из страната продължава, като днес и утре вечер той ще се срещне с варненските избиратели, съобщиха от щаба на кандидата.

Кандидатът за президент от Перник е отседнал в президентския апартамент на хотел Аква, заедно с бъдещата президентша Марчето.

Днес той се срещна с варненските медии, за да разясни платформата си. Вижте на живо репортаж от срещата

След шестте концерта из страната досега, с най-голямо нетърпение очакват пристигането си във Варна Мария Сапунджиева и Албена Михова, които са си от тук.

Мария дори взе малкия си син Марко със себе си, за да са заедно пред варненската публика. Ако можех бих останала цяло лято в родния си град, че и през зимата, каза още тя.

След кратка репетиция в Летния театър актьорите ще се готвят за най-разбиващото си представление до до момента.

Турнето на Бекъма и компания набира скорост, а спектакълът от  вечер на вечер става все по-силен за радост на публиката.

Дребни премеждия притесняват актьори и екип. Най-напред още в Пловдив Геро разтегна коленни връзки по време на танц, но никой от зрителите така и не разбра. След втория концерт в Стара Загора пък гримьорският екип с ужас установи липсата на най-ценното си притежание – перуката на Жоро Бекъма. Образът превзел умовете на цял един народ е немислим без специфичната си прическа. Спешно от София беше докарана подобна перука, която да замести изчезналата (най-вероятно отмъкната от фен на „футболиста”).

Артистите отмарят с плуване, масажи, а и с посещение на най-добрите заведения. В Бурагас  на сцената на караоке бара са се изявили Мария Игнатова, Кольо Гилъна, Геро и дори Маги Халваджиян, който пял в дует с Геро с парче на Сигнал. Впечатлен от  стълпотворението от таланти Маги не пропусна да ги призове да мислят за България търси талант 2.

Представленията на Пълна Лудница под Надслов „Бекъма - Президент” са на 30 и 31 август от 21 часа на сцената на Летния Театър.

Не ги пропускайте!