Мария Илиева загрява за Варна на Аполония

Мисия Варна

04-09-2011, 11:16

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На 10 септември в 20 часа Мария излиза в Летния театър във Варна със специалното участие на струнен камерен оркестър Arena Orchestra.

“Мария Илиева взриви публиката на “Аполония”!”

“Мария Илиева омагьоса почитателите си с глас и визия”

Това са само някои от заглавията, посветени на концерта на поп звездата на джаз сцената в рамките на Празниците на изкуствата в Созопол. В петък вечерта Мария, чието ново амплоа е на съдия в телевизионно музикално риалити шоу, изпълни няколко съвсем нови парчета. Първите акорди на хитовете й обаче предизвикаха истинска еуфория. На дуетите с Владимир Ампов–Графа публиката вече танцуваше между редовете и пееше заедно с любимците си.

Мария беше насцената заедно с  Зона Ц. За момент й партнираше и Стунджи, който беше зяездата във втората част на джаз вечерта.

На 10 септември в 20 часа Мария излиза в Летния театър във Варна със специалното участие на струнен камерен оркестър Arena Orchestra. "Певицата е в суперформа - гласът й звучи кристално, а тялото й прелива от грация и сексапил", писаха критиците преди седмица след концерта й в Пловдив. Звездата поддържа идеални пропорции без драстични диети, но с редовни посещения в студиото "Хипокси". Мария вече си е запазила часове за тренировки и във варненското студио на "Хипокси", на чието откриване беше преди малко повече от 2 г.
Билетите за концерта във Варна вече се продават на касите на Двореца на културата и спорта и Летния театър. Разпространява ги и ticketstream.

Цените на билетите започват от 12 лева.