Слави, не с циганите, не и срещу феновете!

Спорт

28-09-2011, 15:18

Снимка:

bookmakers.bg

Автор:

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, bookmakers.bg

Всичко от Автора

Днес, ако за нещо Дългия е прав, то е, че наистина е време да изхвърлим боклука. Първо от гетата, а след това и от национален ефир. И единия, и другия боклук обаче го е страх от момчетата в агитките. Защо ли?

От Bookmakers.bg

На човек ставането сутрин му е най-трудно.

Еле пък на мен. Освен GSM-ите, си нагласям и телевизора да се включва в 9. Него не мога да го стигна. Затова винаги той ме събужда.

Тази сутрин ме събуди с ужасяваща циганска реч. Някой се канеше да реже глави! Български! Отворих си едното око и гледам ром със запасан нож пред камерите на "Нова телевизия". До него идеолог от "Столипиново" с по-малко зъби в устата от буквите в името на квартала му, размахва сопа и се заканва, че "почват българите". Кой почвате, бе ваш'та...

Ама как няма да почват, когато от национален ефир във вторник вечерта на циганите им поникнаха крила. Посадиха им ги Слави Трифонов и Миролюба Бенатова с антибългарското си поведение. За всичко в тази страна видите ли виновни били футболните фенове. Е тук вече прекалихте! Сгафихте жестоко, самоубихте се като тв-професионалисти, взимайки страната на един циганин, разпоредил убийството на българско момче. Защото този неграмотник дето го прибраха не е дал на своя глава газта. На него някой му е създал чувство за ненаказуемост, "възпитал" го е да мрази гяурите, възхищава се на Царя си, който може да прати гавазите да застигнат кола на НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ и да отнеме от репортера ЗАКОННО ЗАСНЕТА ЛЕНТА. Само защото на Циганина не му харесвало.

Да, агитките са виновни за всичко. За всичко случващо се днес. Те са телевизорът, който ще събуди обществото, на което са му заглушили душевните GSM-и така, както аз моря моите, когато не искам да се събуждам. Младите хора на България обаче искат да я събудят. И това, че са от Ботев, Левски, Локо (Пд), Черно море, Берое или ЦСКА не е вина. Това е само доказателство, че те първо обичат, а след това мразят. Обичат отбора си, мразят другото. Обичат България, мразят враговете и. И затова поставиха ребром въпроса с циганите, защото държавата спи. Спим ние като общество, в което не можеш да видиш ром да си дупчи билета в автобуса, да си изучи децата, да ги научи, че на 9 години трябва да са в четърти клас, а не в родилното! Ние сме общество, в което сме позволили на една неграмотна прослойка да върти официална търговия с жени, само защото това и било в...традициите. Да официализираме тогава и канибализма, той също е начин на живот за много племена!? Живеем в България, в която не малцинствата, а ние сме принудени да се интегрираме към техния порочен начин на живот.

Едни млади хора от агитките на най-големите отбори на България заразиха с примера си десетки хиляди други младежи и всички те излязоха на протест. Излязоха да си поискат България. И в една от националните телевизии на същата тази България ги изкараха лумпени. Извинявайте, но така наричаха и онези фенове, които нахлуха в студените Жанвиденови дни в Парламента и сложиха с бунта си точка на разсипването на България. Днес синовете им продължават делото на бащите. Само че тогава резултатите от въстанието ги обраха такива като Слави Трифонов, които си продаваха албумите с възрожденски песни, мислейки, че като направиш римейк на "Вятър ечи, Балкан стене" ще промениш колелото на историята.

Днес, ако за нещо Дългия е прав, то е, че наистина е време да изхвърлим боклука. Първо от гетата, а след това и от национален ефир. И единия, и другия боклук обаче го е страх от момчетата в агитките. Защо ли?