Магарето Марко отпадна от кметската надпревара

Мисия Варна

29-09-2011, 21:02

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Събитията случващи се в последно време в цялата страна, са дошли в повече на Владко от Максуда, който е преценил, че за 30-40 лева не си струва да рискува живота на най-скъпото си – магарето Марко

След като ОИК отсвири един от кандидатите за кмет на Варна заради проблеми с подписите за регистрация, втори отпадна, но този път заради етнически проблем.

Партия „Общество за Нова България” остана без магаре за предизборната си кампания във Варна.

Марко бе собственост на Владо от Максуда, но след събитията собственикът на магарето отказва да участва в кампанията, въпреки че, получаваше по 30-40 лв на публична поява.

След като Марко за много кратко време успя да стане медийна звезда в „спортния” сайт на Валентин Великов, феновете на футбола във Варна се привързаха към него.

Това личи по коментарите от страна на аудиторията в този портал, като след всяка публикация всички „доброжелатели” на Марко обесняваха на Великов, как обичат магарето и ужасно го харесват, само че под формата на наденици, увери се ВарнаУтре.бг.

Това, както и събитията случващи се в последно време в цялата страна, е дошло в повече на Владко от Максуда, който е преценил, че за 30-40 лева не си струва да рискува живота на най-скъпото си – магарето Марко.

Вчера Ангел Дянков и Валентин Великов, които водят листата на "Общество за Нова България" бяха на Колхозния пазар, но без живото магаре, където раздадоха 2000 флаера с образа на Марко.

Днес са пред кръглата Експресбанк, но пак без Марко, затова обявиха спешно покупка на ново магаре или вземането му под наем, но вече българско магаре...

"Не ви искаме парите, няма да гласуваме за български партии на предстоящите избори. Децата ни не могат да заспят, не могат да се хранят, не могат да ходят училище. Всички ни е страх да излезем от къщите си. Вие българите само ни използвате", казаха във варненската махала.

"Общество за Нова България" направи всичко за да обясни на циганите, че и те и протестиращите българи са жертви на политиците, но те не искат да разберат. За тях в този момент българите са врагове.

Поради меко казано неприятната ситуация от "Общество за Нова България" обявиха конкурс за ново магаре, което да се отдава под наем или при добра оферта да бъде закупено.

Този път обаче от централата на партията обясниха, че при така стеклите се обстоятелства имат няколко изисквания към евентуални кандидати за поста на Марко. Първото и най-важното е то да е от български произход, да е като всички нормални магарета и да е обуздано и интегрирано в обществото.