Представят Kosher.bg - социална мрежа за студенти, във варненските университети

Мисия Варна

04-10-2011, 17:34

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Стартира социална мрежа за студентски проекти и клубове по интереси

Kosher.bg е платформа за самоорганизация на студентите в клубове по интереси и подпомагане и развитие на студентски проекти в различни сфери - от изкуство до информационни технологии.

Целта на сайта е да предостави място и възможност за изява на студентите в заниманията им извън университета. Тук те ще могат да сформират групи или т.нар. клубове по интереси, в които да развиват активно дейности в предпочетени от тях области.

Всички студенти ще могат да участват в мрежата, като регистрират клуба по интереси, в който членуват към университета си, или като създадат такъв и го регистрират в платформата.

Вие, участниците в клубове по интереси, ще имате възможността да общувате на професионална тематика, без ограничение от местоживеенето си, да стартирате своето кариерно развитие още от студентската скамейка, да придобиете умения за работа с екип, комуникация, управление на времето и предприемчивост.

Амбицията на социалната мрежа е да възпитате предприемача и лидера в себе си, за да успеете в професията.

Социална мрежа Kosher.bg e отворена и за клубовете по интереси, предназначени за свободното ви време - дейности и спортове на открито, музикални събития, кино, фотография и много други.

Всеки от професионалните клубове, регистриран в социалната мрежа, ще има възможността да кандидатства за директно финансиране на своите проекти, а участниците в него ще се запознаят с потенциални работодатели и възможностите за стаж в част от най-големите компании с представителства в България.

Проектът Kosher.bg се реализира от JobTiger в партньорство с университетските кариерни центрове и финансовата подкрепа на УниКредит Булбанк, HP и Е.ОН.

JobTiger обещават да са посредникът между студентските клубове и компаниите от реалния бизнес.

На 6-и октомври (четвъртък) Kosher.bg ще бъде представен във варненските университети - от 10 ч. в Икономически Университет - Варна; от 13 ч. във Варненски Свободен Университет "Черноризец Храбър"; от 15 ч. в Технически Университет - Варна

Kosher.bg във Фесйбук